pátek 31. srpna 2012

Tolčok


Není snad potřeba dopodrobna popisovat, co se té noci stalo, neboť to všichni snadno uhádnete - Ta čajina byla rozdresovaná a celá rozláfaná přichystána na rozlousknutí a myslela, že lukovat na starýho dobrýho strýčka, jak před ní stojí celej bérovej a napérovanej je ta nejbolšáčtější sranda. –ab-
Chvíli mi ješjo tůklo, než sem ixplejnul zásadní raznicu mezi henddžobem a bloudžobem. Nož to už sme pošli v tu klasickou výlevnu za uglom obžerstvení co fejsuje jako obyčejná četvjorka. Když ti v karmanoch zbydou ňáky chcechtáky, je jisté, že máš o věčerinku solidně postaráno. Popiješ s pár bučima a oslavíš třebaž ritúrn v drahou vlastičku, bo odpáliš rocketu a hedkou ti může projít pár žiraf, či serdcem si nechat prohnat pár engry olifantů.
Rýževou sistěrku sem ani nemusel dlouho přemlouvat, byla redy pro jakoukolif zlobnosť. Nakaněc přeci i čojs jak u věhlasného reproduktora skřížit fúty, hírovat járblovou musiku a sdať se atmosféře z posledních augustových nóčej a podobnýmu físizu. Ždal jsem, že mítnem i ňáky blaženy, či mladý ptičky, nož destiny měla spíš narůžovělou barvu a přeciž procvieta-li se dejem v lezbě, nemůže najtem s kobietami. No možná to neplatilo pro vsje. Kroľ Vilém fajnli odhodil kecy za svou hedku a ručky jůsl i na hravější věči, než visitbu na koulích, či na stójke. Drinkli sme tak pár glásu piva, stakanečků rezavé a jak klasicky, skončili opět bez děng v ubogich benčech v ixpektnejšnu ránečka, keré by nas opět vernulo v realitu. Neřek bych, že tualety budou najcharošejšii plejs, no opět to byl Vilibád, kdož nás konvicl o opaku. Bjůtifl je na tom i to, že ho vůbec nevíluje hurtovat savěsť, když se tak getne v spíče piček okolních nabušených spiček… Neveril bych, že to fankšnuje, no noč si vždy fajdne záminku. A o tom to vlastně vsjo asi je. Charóšie neVierné najty, deničkařské bukvolíny!