neděle 14. října 2012

Funkční trénink - nabídka tréninků pro známé

Čauvec, když v každém druhém rozhovoru s nějakým lezecem zavítáme na téma lezení - posilovaní, řekl jsem si, že bych se mohl nabídnout kamarádům - lezcům hodiny funkčního tréninku v našem fitnesscentru.

Pomalu začíná zimní sezóna a kdo z Vás by měl pocit, že je chabrus přes sílu těla, má slabý hluboký stabilizační systém a střed těla, ale přitom mu smrdí činky, tak si může přijít zacvičit s pomůckami
  • BOSU®
  • TRX® a další závěsné systémy
  • CORE BENCH
  • BODY BALLY
  • FLEXBAR
  • KETTLEBELLY
  • POWER BAGY atd.

  • ve centru Fit4all v Brně na na na kameňáku. viz: www.fit4all.cz

    Jelikož je omezení kapacita funkčí místnosti  6-8 lidí, tak by bylo důležité se rezervovat dopředu. Dnes jsem si domluvil cvičení funkčího tréninku každé úterý od 18:00 do 19:00, ale je zde už jenom na 16.10 pár míst, kdyby někdo měl chuť si přijít zacvičit zkuste to rychle, je zde o cvičení velký zájem. Budu mít v úterý asi převahu žen, tak se nebojte, že by to byl velký fyzický nášup :)

    Pro lezce můžu otevřít samostatný termín, záleží jen na domluvě, kdyby to někdo neměl daleko, pět se vás domluvilo, tak by to mělo cenu. V hlavním sále budu výhledově vést Boot camp, ale bohužele se nedají zavěsit TRX a není zde hrazda, což je veliká škoda.

    Cena za lekci je hodinu 90,- a musíte se rezervovat dopředu přes vestibul - telefon  nebo internet. Kdyby se mi podařilo zajistit přes zimu nějaký sál v Brně (třeba u šéfa na fritu), tak bych zde mohl pro lezce vést nějaký kondiční špás.
    Čau Čaj.
    PS: Když někdo měl zájem chodit cca ve čtvrtek v 18:00, piště do komentů.

    1 komentář:

    1. Zdravím a pozdravuji :-) nevím jestli to sem patří, ale ráda bych v souvislosti s funkčním tréninkem doporučila jednu firmu, která se věnuje právě zařizování funkčních zón. Tak kdyby měl někdo zájem o vlastní funkční zónu pro vlastní trénink nebo chtěl trochu obnovit vybavení co má doma, tak tady je možnost. Jsou to profíci. Najdete je tady : www.novefitness.cz/vybaveni/funkcni-zona

      OdpovědětVymazat